作为中学生的你曾经有过网购的经历吗?请你结合自身经历,并根据下列信息分两段写一篇短文 。第一段谈网上购物的利(advantages)与弊(disadvantages),第二段谈一次网上购物经历 。
提示:
好处:方便(convenient),24小时营业……
不足:看不见物品,不能享受购物的乐趣……
要求:1.根据信息提示,把握要点,适当发挥;
2.文中不得出现真实人名或校名;
3.词数不少于80 。文章的开头已给出,不计入总词数 。
【答案】
Internet shopping is a new way of shopping. It offers a lot of advantages. The most important one is convenience. You can shop whenever you like as the online shops are open 24 hours a day, and you don’t need to wait in line. At the same time, there are also some disadvantages. You can’t see the products or check their quality. Besides you can’t enjoy walking around the shops and talking with your friends.
Last term, we had to prepare for an important competition in a short time. But we didn’t have enough time to go shopping to choose the right clothes. That’s the problem. Later, with our parents’ help, we bought the clothes online successfully at a very low price. How happy we were! In a word, Internet shopping is convenient and we should make good use of it. And we should keep wise to prevent us from being cheated. That way, we can enjoy Internet shopping!
(六)
近几年,网购越来越受人们的欢迎,它正悄悄地改变着人们的生活 。网购有其优点,也有其缺点 。请你根据以下内容提示,以“Online Shopping”为题写一篇70词左右的短文,谈一谈网购的优点和缺点 。
提示:
(1)网上购物已经成为一种时尚;
(2)网上购物有许多优点 。如:你可以不出门就能买到你喜欢的东西;节省时间;价格低廉等;
(3)网上购物也有许多缺点 。如:网上的商品与实际商品不同;刺激人们购买不需要的商品;浪费金钱 。
要求:
(1)文章必须包含提示中所有的要点,可适当发挥;
(2)文中不得出现真实的人名、校名等相关信息;
(3)内容完整,语意连贯 。
参考词汇:fashion时尚;a variety of goods各种各样的商品;
on the one hand..., on the other hand...一方面……,另一方面……
【答案】
Nowadays, online shopping is becoming more and more popular. It is changing our way of life. Many people think it is a fashionable lifestyle.
Online shopping has several advantages. First, you can buy anything you like without going out of your house. It helps us save time. Second, we may also save money because the things online are much cheaper.
But it has some disadvantages. First, when we are shopping online, we can’t see the products. Second, lower prices make people shop for useless things. It wastes much money. Third, paying over the Internet isn’t always safe.
Online shopping is fun, but we must pay attention to it.
(七)
共享单车和网购是中国“新四大发明”中的两种,请从两者中任选一种,以 ______ have(has)changed our lives 为题用英语写一篇不少于100 词的短文,谈谈它如何影响着你的生活 。
要点∶
1. 它如何惠及你的生活?
2. 它是否对我们的生活有消极的影响,如果有,消极影响有哪些?
3. 我们应该如何更好地应用这些 “发明”?
提示∶
共享单车∶shared bikes;
网购∶online shopping;
优势∶advantage;劣势∶disadvantage
注意∶短文中不得出现任何与考生本人有关的真实人名、校名及其他相关信息,否则不予评分 。
【答案】
Shared bikes have changed our lives
- 一个人正确使用开塞露姿势 开塞露怎么用?一次用多少
- 第一次吃毓婷注意事项 吃金毓婷怎么吃
- 闺房布置 女孩子闺房布置
- 夫妻生活几天一次算正常 性生活多久一次比较合理
- 一个奶嘴可以用多久要换 奶瓶奶嘴多久换一次
- 道门天帝下载 通天帝国下载 下载
- 京东快车一次要充值多少?有何出价技巧?
- ROX战队 ro组队竞技赛
- 做一次核磁共振需要多少钱 颈部核磁共振检查一次多少钱
- 赵丽颖男人装坐购物车 赵丽颖是换了一个人吗
特别声明:本站内容均来自网友提供或互联网,仅供参考,请勿用于商业和其他非法用途。如果侵犯了您的权益请与我们联系,我们将在24小时内删除。
