《2022年5月统考模拟练习-大学英语B》
试卷总分:100 得分:100
1 需要答案 看我头像 加V
一、单选题 (共 11 道试题,共 27 分)
1.—How are you, Bob? —________
A.How are you?
B.I\'m fine. Thank you.
C.How do you do?
D.Nice to meet you.
答案:B
2.—Thanks for your help. —__________
A.My pleasure.
B.Never mind.
C.Quite right.
D.Don\'t thank me.
答案:A
3.—Please help yourself to the seafood. — ________
A.No, I can\'t.
B.Sorry, I can\'t help.
C.Well, seafood don\'t suit.
D.Well, I\'m afraid I don\'t like seafood.
答案:D
4.—May I see your tickets, please? —________
A.Sure.
B.No, you can\'t.
C.No, they are mine.
D.Yes, you can.
答案:A
5.—Thank you for inviting me. —_______
A.I really had a happy time.
B.Oh, it\'s too late.
C.Thank you for coming.
D.Oh, so slowly?
答案:C
6.A pair of spectacles ________ what I need at the moment.
A.is
B.are
C.has
D.have
答案: 需要答案 看我头像 加V
7.- Do you want to wait? - Five days ________ too long for me to wait.
A.was
B.were
C.is
D.are
答案:
8.The weather in Harbin is quite different from ________ in Hainan.
A.that
B.it
C.the one
D.one
答案:
9.________ fine weather it is today!
A.What
B.How
C.What a
D.How a
答案:
10.Picking apples was hard work, ________ they really enjoyed it.
A.and
B.so
C.but
D.or
答案:C
11.The soup smells ____. Would you like some?
A.good
B.well
C.properly
D.finely
答案:
二、阅读理解 (共 2 道试题,共 20 分)
16.A farmer had once made a purchase of a fine fat sheep, hoping to offer it up to the Buddha. While he was leading it home, four thieves saw him and made up their minds to steal the sheep. They knew him to be an honest person and one who thought of no more harm in others than he had in himself. They dared not take the sheep away from him by force, for they were too near the city. Therefore, they thought hard and got an idea: they first parted company and then came to the man as if they had come from several distinct parts. The first thief came up to the farm and said, “My good old man, why are you leading this dog?” At this moment the second thief, coming from another direction, cried to him, “Poor old man, where have you stolen this dog?” And immediately after these words, the third thief came up and asked the farmer, “Where are you going with this handsome greyhound?” The poor farmer began to doubt whether the sheep was a sheep or not. But the fourth robber put him quite beside himself by coming near him and asking what the dog cost him. The farmer began to think and got the conclusion that the four men, who came from different directions, could not all be wrong. He believed that the sheep he was leading was a dog. On realizing this, the farmer went back quickly to the market to demand his money from the person who sold him the dog, leaving the dog with the four thieves.
(1).The farmer bought a sheep in the city.
A.T
B.F
答案:
(2).The four thieves decided to play a trick to get the sleep because the farmer was honest and could be easily cheated by their tricks.
A.T
B.F
答案:
(3).The farmer began to have a doubt when the third thief called his sheep a dog.
A.T
B.F
答案:
(4).The four thieves knew about the farmer.
A.T
B.F
答案:
(5).The farmer was cheated by the four thieves.
A.T
B.F
答案:
- 流产后腹痛难忍怎么回事 自然流产后腹痛
- 学生时代难忘的一件事?
- 孟婆汤吸引了这么多人,究竟是何原因?难道都想忘记过去?
- 德国人贩子盯上乌克兰 人贩盯上乌克兰女难民电影
- 心里的委屈无人诉说,很难过怎么办?
- 电脑设计难学吗 电脑编程难吗?
- 淘宝小卖家生意难吗?还有出路吗?
- 育婴师技师考证条件 育婴师考证难不难
- 大学英语四级考试要求 大学英语四级考试内容
- 考上北大的研究生有多难 清华大学研究生报考条件与要求
特别声明:本站内容均来自网友提供或互联网,仅供参考,请勿用于商业和其他非法用途。如果侵犯了您的权益请与我们联系,我们将在24小时内删除。
